Crowdfunding gezocht voor Klep's Factor 30 Poolparty

De Klepzijkers vieren dit jaar hun 30-jarig jubileum met Factor 30, een muzikale poolparty met medewerking van een heleboel goede muzikanten. Op het zomerse terrein van de Warande in Oosterhout organiseren ze op zaterdag 26 mei een groots muziekfestival! En ze zijn op zoek naar enthousiaste crowdfunders die dit project mede mogelijk kunnen maken met een donatie. Doneren kan op deze website.

 

Voor een ieder is er wat wils, van rock- en popmuziek tot klassieke en ska muziek. Naast toffe muziek kun je ook zien wat er zoal gebeurd is bij de Klepzijkers in de afgelopen 30 jaar. Gedurende het hele festival kun je meedoen aan tal van ludieke activiteiten, een lekker biertje, wijntje of frisje drinken, een hapje eten en met al je vrienden of je hele gezin genieten van toffe muziek, dans en kunst!

De Klepzijkers

Deel jij hun liefde voor muziek, draag jij De Klepzijkers een warm hart toe en lever je graag een bijdrage aan dit bijzondere evenement?

Help De Klepzijkers dan met je donatie en zorg ervoor dat ze Factor 30 kunnen realiseren en voor iedereen gratis toegankelijk kunnen maken! Je krijgt daar uiteraard iets moois voor terug. Buiten toegang tot dit geweldige festival zelf en onze eeuwige dankbaarheid, is er een aantal hele bijzondere tegenprestaties waar je uit kunt kiezen. Je leest hier welke dat zijn.

Deze crowdfundingsactie is voorbij en geslaagd!

Kunstbalie gaf in het kader van de impulsgeldenregeling advies en ondersteunt het project bij het ophalen van geld via crowdfunding. Dit is een van de drie mogelijkheden om in aanmerking te komen voor de impulsgeldenregeling. Wanneer het project via Voordekunst 70% van het bedrag gefinancierd krijgt, wordt de overig 30% vanuit de impulsgelden aangevuld. Op voordekunst is het project te zien en kun je doneren. 

Jasmijn van der Hamsvoord

Jasmijn van der Hamsvoord

Adviseur Kunstbeoefening

financiering, crowdfunding, communicatie, projectmanagement, infrastructuur, netwerken