Joosje Duindam

Joosje Duindam

Adviseur Kunstbeoefening

financiering, crowdfunding, onderzoek, lokale infrastructuur, gemeentelijk beleid, community art en kunstbeoefening

Bij Kunstbalie houd ik mij vooral bezig met de ondersteuning van het platform Community Art Brabant o.a. door het adviseren van projecten en kennisontwikkeling en –deling.

Verder kun je bij mij terecht voor advies over en ondersteuning in financiering (o.a. crowdfunding), onderzoek en beleid op het gebied van kunstbeoefening en community art.

Na mijn opleiding Kunst en Mediamanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht ben ik naar Engeland gegaan om mij meer te verdiepen in de maatschappelijke kracht van kunst en cultuur en de mogelijkheden van kunst in ontwikkelingswerk. Ik heb daar de master Theatre and Media as Development gevolgd. Tijdens en na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in verschillende community art projecten en onderzoek rondom dit thema.

Sinds 2013 werk ik bij Kunstbalie als adviseur kunstbeoefening. Vanuit deze rol wil ik een bijdrage leveren aan de community art sector in Brabant waarin er mooie projecten van de grond komen die prikkelen, verrassen en uitdagen zodat er voor iedereen meer mogelijkheden en kansen ontstaan.

Stuur Joosje Duindam direct een bericht!